Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 8 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 8 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 21 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 9:19 am
Úvod
+2
peprmen
Admin
6 posters
:: NP :: Obrázky/Videa/Písničky
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Úvod
no jo vlasten posuky linkiny co?a ta laska to je laska v kvalitni hudbu
Mawzir- Poèet pøíspìvkù : 151
Registration date : 03. 11. 08
mawzir mawzir ja vim de bydlis a vim kam chodej tvoje deti do skoly tak me nezlob..Mawzir napsal:no jo vlasten posuky linkiny co?a ta laska to je laska v kvalitni hudbu
No ale ja myslela lasku v kvalitni hudbu
Dixie- Poèet pøíspìvkù : 61
Admin napsal:mawzir mawzir ja vim de bydlis a vim kam chodej tvoje deti do skoly tak me nezlob..Mawzir napsal:no jo vlasten posuky linkiny co?a ta laska to je laska v kvalitni hudbu
kde bych vzal deti?
Je to stejna kravina tudiz je to to samipeprmen napsal:zerte, simpleplen je skoro stejnej jako linkini, bouzel :D
no... ja nvm ze jo ...clovek nikdy nevi...treba je mas a ani o tom nevis ... treba dam priklad z bravowebu : treba si delal neco ty vis co s rukou... neumyl sis ruce sah si na zabradli... nejaka holka si na to sedla a je to :-DMawzir napsal:Admin napsal:mawzir mawzir ja vim de bydlis a vim kam chodej tvoje deti do skoly tak me nezlob..Mawzir napsal:no jo vlasten posuky linkiny co?a ta laska to je laska v kvalitni hudbu
kde bych vzal deti?
pro me to kravina neni teda aspon ty linkini ten [simplplen] uz ravina muze byt a taky jeMawzir napsal:Je to stejna kravina tudiz je to to samipeprmen napsal:zerte, simpleplen je skoro stejnej jako linkini, bouzel :D
OMGAdmin napsal:no... ja nvm ze jo ...clovek nikdy nevi...treba je mas a ani o tom nevis ... treba dam priklad z bravowebu : treba si delal neco ty vis co s rukou... neumyl sis ruce sah si na zabradli... nejaka holka si na to sedla a je to :-DMawzir napsal:Admin napsal:mawzir mawzir ja vim de bydlis a vim kam chodej tvoje deti do skoly tak me nezlob..Mawzir napsal:no jo vlasten posuky linkiny co?a ta laska to je laska v kvalitni hudbu
kde bych vzal deti?
koukám samej flame a spam vy se neponaučíte stejnak 80tky jsou nej a to mi nikdo nevymluví
Erik- Poèet pøíspìvkù : 160
Registration date : 04. 11. 08
no záleží jaké metody použiješ k přesvědčení ale jinak taky ne
Admin napsal:no... ja nvm ze jo ...clovek nikdy nevi...treba je mas a ani o tom nevis ... treba dam priklad z bravowebu : treba si delal neco ty vis co s rukou... neumyl sis ruce sah si na zabradli... nejaka holka si na to sedla a je to :-DMawzir napsal:Admin napsal:mawzir mawzir ja vim de bydlis a vim kam chodej tvoje deti do skoly tak me nezlob..Mawzir napsal:no jo vlasten posuky linkiny co?a ta laska to je laska v kvalitni hudbu
kde bych vzal deti?
tvle ty mas zajmavy uvahy :-D, koukam zert za chvili az trochu dospeje bude mit dětí :-D
konečně někdo,
chtěl sem se omluvit za napřítomnost ve hře ale teď už mám málo času ale o víkendu se tam snad dostanu
chtěl sem se omluvit za napřítomnost ve hře ale teď už mám málo času ale o víkendu se tam snad dostanu
Strana 2 z 2 • 1, 2
:: NP :: Obrázky/Videa/Písničky
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: